Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2018

Werk Property Group investeşte 14 milioane de euro într-un proiect rezidenţial unic în România

V.D. Ştirile Zilei /

Werk Property Group investeşte 14 milioane de euro într-un proiect rezidenţial unic în România

Dezvoltatorul imobiliar Werk Property Group investeşte 14 milioane de euro în dezvoltarea în Timişoara a Vox Vertical Village, proiect rezidenţial care va reprezenta primul ‚oraş pe verticală' dezvoltat pe piaţa imobiliară din România, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Proiectul va reuni 120 de locuinţe amplasate într-o clădire cu 10 niveluri, dezvoltarea sa urmând să înceapă în perioada imediat următoare, în timp ce termenul de finalizare este prevăzut pentru sfârşitul anului 2019, se mai arată în comunicat.

Vox Vertical Village va reprezenta un concept în premieră pe piaţa din România datorită arhitecturii sale unice dar şi a facilităţilor care vor fi puse la dispoziţia viitorilor locatari. Proiectul a fost conceput astfel încât fiecare locuinţă să reprezinte o casă în sine, cu terase cu suprafeţe foarte generoase, asemănătoare unor grădini, şi spaţii comune ample pe fiecare nivel, cu un grad ridicat de iluminare naturală şi o multitudine de plante, toate acestea având rolul de a facilita interacţiunea între membrii comunităţii.

Vox Vertical Village va presupune şi dezvoltarea unei ‚păduri verticale' compuse dintr-o multitudine de arbori şi alte tipuri de plante care vor fi amplasate atât în interior cât şi pe terasele proiectului. În plus, membrii comunităţii Vox Vertical Village vor beneficia de o serie întreagă de facilităţi: un atrium generos care va creşte interacţiunea din cadrul comunităţii, o piscină exterioară, o zonă de recepţie, cinema şi o sală de fitness complet echipată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional0,09