Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2018

Saint-Gobain îşi măreşte capacitatea de producţie în România

V.D. Ştirile Zilei /

Saint-Gobain îşi măreşte capacitatea de producţie în România

Saint-Gobain anunţă modernizarea şi extinderea liniei de producţie de vată bazaltică de la fabrica ISOVER din Ploieşti, care va fi operaţională începând cu al doilea semestru al anului 2019.

Această renovare va creşte considerabil capacitatea de producţie a fabricii la 30.000 de tone pe an şi va extinde gama de produse disponibile pentru piaţa din România şi din regiunile învecinate, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Aceasta va permite, de asemenea, Grupului Saint-Gobain să îşi consolideze poziţia pe piaţa de materiale pentru izolaţii, răspunzând în acelaşi timp cererii tot mai mari de pe piaţa din România şi din regiunea Europei de Sud-Est.

În România, Saint-Gobain ISOVER este prezentă din 1997, cu două linii de producţie la fabrica de la Ploieşti, atât pentru vată de sticlă, care se află în curs de modernizare şi va deveni operaţională în iulie 2018, cât şi pentru vată bazaltică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional0,0993