Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2017

Reynaers România încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7 milioane euro

Andreea Cuzub Ştirile Zilei /

Reynaers România încheie anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7 milioane euro

Reynaers România, companie specializată în dezvoltarea soluţiilor durabile de aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere, anunţă încheierea anului 2017 cu o cifră de afaceri estimată la 7 milioane euro, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Pentru anul 2018 compania vizează dezvoltarea canalului de distribuţie prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului, potrivit sursei citate.

În comunicat se precizează: "În prima jumătate a anului 2017, Reynaers România a înregistrat afaceri de aproximativ 3,5 milioane euro. La finalul trimestrului 3 cifra de afaceri este cu 21% mai mare decât în 2016. Pentru 2018 compania îşi propune o majorare de aproximativ 10%".

Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România, a declarat: "În ceea ce priveşte piaţa locală, 60% din vânzări sunt reprezentate de profilele destinate pereţilor cortină. Distribuţia de astfel de sisteme este cea mai dinamică arie a business-ului nostru. În cadrul acesteia realizăm proiecte care ne solicită soluţii non-standard, creative. Sunt concepte arhitecturale sau execuţionale complexe care ne inspiră echipa şi în care punem multă pasiune pentru a sfida limitele inginereşti percepute la prima impresie. Pe plan secund, cu 30% din vânzări, se poziţionează reperele pentru uşi şi ferestre, restul fiind atribuit reperelor pentru uşi glisante, pliantelor, verandelor şi celorlalte soluţii".

Anul acesta Reynaers România a furnizat soluţii pentru proiecte rezidenţiale din România precum One Herăstrău Plaza, One Charles de Gaulle, Amber Gardens, Rahmaninov Residence, Barrio Residence, dar şi pentru instituţii precum American International School of Bucharest, conform comunicatului.

La nivel internaţional, compania a furnizat soluţii pentru proiectele Metropol Park (Berlin) şi Hotel Wyndham (Frankfurt) din Germania.

În comunicat se mai menţionează: "Pentru 2018, compania vizează dezvoltarea canalului de distribuţie prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului, dar şi extinderea la nivel naţional, care în acest moment acoperă zone în continuă dezvoltare, precum Cluj, Timişoara, Bacău şi Iaşi".

Pub

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Companii

Internaţional0,1072