Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2018

Orbis are un nou Director General pentru zona Europei de Sud-Est

M.D Ştirile Zilei /

Emeline Sýkora-Wintrebert

Emeline Sýkora-Wintrebert

Emeline Sýkora-Wintrebert a fost numită Director General pentru Europa de Sud-Est responsabilă de operaţiunile hoteliere din regiune, în martie 2018, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

"Emeline va avea sediul în Bucureşti şi se ocupă de o reţea de hoteluri în permanentă creştere, cuprinzând în prezent aproape 20 de proprietăti din Europa de Sud-Est situate în România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia şi Bosnia şi Herţegovina. Hoteluri sunt operate sub branduri internaţionale de prestigiu ale AccorHotels cum ar fi Pullman, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles", se mai arată în comunicat.

" Obiectivul nostru este să continuăm să intărim performanţa operatională a hotelurilor noastre, asigurând o experientă unică şi personalizată oaspeţilor, cu ajutorul echipe noastre de talente, puternic angajate şi motivate, precum şi să dezvoltăm în continuare cooperarea cu partenerii noştri şi proprietarii hotelurilor." declară Emeline Sýkora-Wintrebert.

Cu peste 10 ani de experientă, Emeline a lucrat pentru AccorHotels în mai multe tări. Începându-şi cariera în operaţiuni, a fost directorul general al ibis London Stratford. Apoi s-a mutat la Managementul Veniturilor, unde a deţinut diferite funcţii în Marea Britanie, apoi în Cehia. Recent, a ocupat poziţia de Director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la Bucureşti, responsabilă pentru Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia şi tările balcanice.

Emeline a preluat noua poziţie de la Frank Reul, care a fost numit şef de dezvoltare al Orbis/ AccorHotels pentru Europa de Est.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional0,1076