Locuinţe

Palladium Residence - ansamblu rezidenţial de blocuri

Palladium Residence - ansamblu rezidenţial de blocuri

Complexul de locuinţe Palladium Residence este situat în sectorul 3 al Capitalei, la doar 700 de metri de staţia de metrou Nicolae Teclu. În cadrul proiectului au fost ridicate, deja, cinci blocuri şi "urmează să mai fie construite încă două sau trei imobile", ne-au spus reprezentanţii proiectului. Ansamblul dispune de garsoniere şi apartamente de două, trei şi patru camere. Preţul unei garsoniere porneşte de la 25.500 euro + TVA. Preţul unui apartament cu două camere porneşte de la 39.700 euro + TVA, iar un apartament cu trei camere costă minimum 49.500 euro + TVA. Apartamentele de 4 camere s-au vândut în totalitate.

/

Alte articole din secţiunea Locuinţe -►

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Companii

Internaţional