Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2017

Lanţul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro în extinderea reţelei

Andreea Cuzub Ştirile Zilei /

Lanţul de magazine Profi va investi anul viitor 50 milioane euro în extinderea reţelei

Lanţul de magazine Profi şi-a planificat investiţii de peste 50 milioane euro pentru anul viitor, cea mai mare parte în extinderea reţelei şi a bazei logistice, urmând să ajungă la aproximativ 900 de unităţi, a declarat directorul general al companiei, Daniel Cârstea.

"Vom încheia anul cu doar puţin sub 700 de magazine. În 2017, am deschis aproape 200, iar strategia noastră actuală este să deschidem în fiecare an cel puţin tot atâtea magazine câte am inaugurat în cel anterior", a afirmat Cârstea.

Investiţiile din 2018 vor depăşi 50 milioane de euro, îndreptându-se în principal către extinderea reţelei şi a bazei logistice, potrivit News.ro.

"În ceea ce priveşte obiectivele pentru anul viitor, acestea ar fi să ne mărim reţeaua atât ca număr de magazine, cât şi ca număr de localităţi în care suntem prezenţi, să creştem şi să ne optimizăm baza logistică inclusiv prin deschiderea unui nou centru de distribuţie în zona Moldovei şi, totodată, să facem cât mai atractivă oferta noastră de produse de calitate la preţuri rezonabile", adaugă şeful Profi.

De asemenea, el preconizează că va încheia anul cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro.

"Dacă la mijlocul anului creşterea era de aproximativ 36% faţă de 2016, avem toate motivele să credem că fluctuaţia finală va depăşi acest nivel", menţionează Cârstea.

Compania are în prezent aproape 13.000 de angajaţi.

"Alte câteva mii li se vor adăuga în anul viitor, apropiindu-ne astfel simţitor de vârful topului angajatorilor din România", punctează Cârstea.

El considereră totodată că "adaptarea din mers la o legislaţie care se schimbă cu rapiditate" este cea mai mare provocare căreia trebuie să îi facă faţă.

Pub

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Companii

Internaţional0,0928