Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2017

ÎN TRIMESTRUL AL TRILEA DIN 2017:Stocul total al construcţiilor din domeniul retail a atins 1,23 mil.mp, în Bucureşti

Andreea Cuzub Ştirile Zilei /

Stocul total al construcţiilor din domeniul retail a atins 1,23 mil.mp, în Bucureşti

Stocul total al construcţiilor din domeniul retail din Bucureşti a atins 1,23 mil.mp, în trimestrul al trilea din 2017 iar în primele trei trimestre ale anului au fost finalizate 9.000 de spaţii comerciale, potrivit unui comunicat al C&W Echinox remis Redacţiei.

În trimestrul al trilea din 2017, stocul total din domeniul industrial şi de logistică a atins 1,35 mil.mp şi în primele trei trimestre ale anului au fost finalizate 193.000 de spaţii.

În ceea ce priveşte stocul total al birourilor, acesta a atins 2,61 mil.mp în trimestrul al trilea din 2017. De asemenea, în primele trei trimestre ale anului au fost construite şi finalizate 75.000 de birouri.

În ţara noastră, stocul total din domeniul retail a atins, în trimestrul al treilea din anul 2017, un număr de 2,36 mil.mp. În primele trei trimestre ale anului au fost finalizate 66.000 de spaţii.

În domeniul industrial şi de logistică au fost finalizate 108.500 spaţii, în primele trei trimestre ale anului, iar stocul final este de 1,52 mil.mp construiţi.

La nivelul ţării noastre au fost finalizate 55.000 birouriîn primele trei trimestre ale anului. În trimestrul al treilea din 2017, stocul total al acestora a fost de 0,69 mil.mp.

Pub

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Companii

Internaţional0,102