Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2017

Grupul "Reynaers" achiziţionează "Forster Profilsysteme"

Andrei Stan Ştirile Zilei /

Grupul "Reynaers" achiziţionează "Forster Profilsysteme"

Grupul "Reynaers", care oferă soluţii de aluminiu pentru industria construcţiilor, anunţă achiziţia "Forster Profilsysteme" de la grupul "Arbonia".

"Forster Profilsysteme" este dezvoltator şi producător elveţian de profile din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru uşi, ferestre şi faţade.

Într-un comunicat de presă al "Reynaers", trimis Redacţiei, se arată: "Această achiziţie este rezultatul unei decizii strategice de consolidare a poziţiei de lider pe piaţă, atât pentru Grupul Reynaers, cât şi pentru Forster ca furnizori de soluţii din aluminiu respectiv oţel pentru domeniul construcţiilor. Forster Profilsysteme şi Reynaers Aluminium vor continua să funcţioneze independent - livrând produse şi servicii pe pieţele proprii - ca două companii separate sub umbrela Grupului Reynaers".

Înfiinţată în 1874, "Forster Profilsysteme" este specializată în dezvoltarea, producţia şi comercializarea de sisteme din oţel şi oţel inoxidabil de înaltă calitate pentru uşi, ferestre şi faţade. Profilele "Forster" sunt furnizate clienţilor din centrul de producţie de 14.000 metri pătraţi situat în Arbon, Elveţia. Grupul "Forster" are un număr total de 210 angajaţi în sediul central din Elveţia şi reprezentanţele regionale din unsprezece ţări.

"Atât Reynaers, cât şi Forster doresc să sublinieze că achiziţia se va concentra pe consolidarea ambelor companii. Companiile vor continua să acorde o atenţie deosebită suportului oferit partenerilor, individual, dar în acelaşi timp vor lucra îndeaproape pentru a-şi maximiza rezultatele în domeniul cercetării, dezvoltării şi digitalizării", se mai arată în comunicatul "Reynaers".

Înfiinţat în 1965 şi având sediul în Duffel, Belgia, Grupul "Reynaers" este o companie globală, de familie, care are aproximativ 2.000 de angajaţi şi activează în mai mult de şaptezeci de ţări din întreaga lume. Grupul activează ca furnizor de soluţii din aluminiu, oferind servicii de vopsire pentru profile şi accesorii, produse pentru acoperişuri şi faţade şi elemente finite pentru industria construcţiilor.

Pub

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Companii

Internaţional0,2978