Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2017

Construcţia clădirii Unirii View a ajuns la etajul nouă

A.C. Ştirile Zilei /

Construcţia clădirii Unirii View a ajuns la etajul nouă

Construcţia clădirii de birouri din centrul Bucureştiului Unirii View a ajuns în momentul de faţă la etajul nouă, urmând să înregistreze o suprafaţă totală de 26.880 metrii pătraţi, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Este preconizat ca, la începutul lunii viitoare, clădirea din zona ultracentrală din Capitală va ajunge la etajul al unsprezecelea şi o înălţime de 45 de metri.

Clădirea este amplasată pe bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piaţa Unirii, şi va avea 19 etaje supraterane: parterul, 17 etaje pentru birouri şi ultimul etaj tehnic, plus o parcare subterană generoasă împărţită pe trei niveluri. Clădirea va atinge o înălţime de 73 de metri.

Unirii View, proiect dezvoltat de către investitorul belgian Yves Weerts în urma unei investiţii de aproximativ 33 de milioane de euro, va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi, urmând să fie livrat în vara anului 2018.

Yves Weerts, investitorul din spatele Unirii View a declarat: "Avansăm rapid înspre îndeplinirea obiectivului de a livra cea mai reprezentativă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului: un proiect cu specificaţii de top, validat deja prin certificarea BREEAM Excellent, în care companiile să îşi crească echipele şi afacerile. În plus, datorită amplasamentului său ultracentral, cei care vor lucra în Unirii View vor petrece mai puţin drum spre şi înspre birou cu o oră în medie în fiecare zi, fapt care se va concretiza într-o creştere a productivităţii dar şi a calităţii vieţii în general".

În prezent, aproape 200 de persoane lucrează zilnic pe şantierul proiectului Unirii View, ale cărui lucrări de construcţie au demarat în octombrie 2016.

Aproximativ 25% din suprafaţa clădirii (4.000 de metri pătraţi) a fost închiriată deja de către furnizorul de soluţii şi servicii software NTT Data România, care îşi va muta din 2018 sediul central din Bucureşti în zona Unirii, suprafaţa preluată fiind de patru ori mai mare faţă de cea actuală a companiei.

Unirii View este primul proiect imobiliar din ţara noastră care a aplicat şi obţinut certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.

Proiectul este una dintre clădirile din Bucureşti cu cel mai eficient etaj, având o lăţime de 12 metri între faţadă şi nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Înălţimea netă va fi de 2,9 metri pe nivel, clădirea va dispune de un generator electric, ferestre care se vor putea deschide şi un sistem de ventilaţie, elemente care vor putea permite o densitate de o persoană la opt metri pătraţi.

Pub

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Companii

Internaţional0,0986