Revista Bursa Construcţiilor nr. 8 / 2017

ANL a recepţionat 20 de locuinţe pentru tineri în Petrila

G.F. Ştirile Zilei /

ANL a recepţionat 20 de locuinţe pentru tineri în Petrila

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a recepţionat astăzi 20 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii în oraşul Petrila.

Potrivit unui comunicat remis Redacţiei, locuinţele au fost construite în amplasamentul din strada Prundului şi sunt repartizate pe un tronson cu regim de înălţime St+P+4E (subsol tehnic + parter + 4 etaje).

Până în prezent, în oraşul Petrila, au fost finalizate, în total, 99 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din strada Tudor Vladimirescu, Strada Republicii, strada Mihail Sadoveanu.

La nivelul judeţului Hunedoara, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, 875 de unităţi locative.

Pub

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Companii

Internaţional0,0944