Revista Bursa Construcţiilor nr. 2 / 2018

Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

V.D. Ştirile Zilei /

 Vastint închiriază 1.700 m² în cadrul Timpuri Noi Square către Zitec

Vastint România a închiriat 1.700 m² de spaţii de birouri către Zitec, în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din Bucureşti.

Lider pe piaţa IT de top din România, cu birouri în Bucureşti şi Braşov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluţii personalizate de afaceri, servicii şi produse personalizate, precum şi servicii de marketing digital, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Compania românească a livrat peste 350 de proiecte în 15 ţări, pe 3 continente. Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificate de Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, partener tehnologic Amazon AWS şi Google Cloud. Compania are, de asemenea, cel mai mare număr de specialişti certificaţi Zend (Compania PHP) din România, se mai arată în comunicat.

În plus faţă de spaţiul de birouri, conceptul sediului va include săli de întâlnire tematice şi zone comune de jocuri unde colegii se pot relaxa cu ping-pong, foosball, pinball sau jocuri pe consolă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Revista BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Legea

Companii

Internaţional0,0901